Pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita

Cambridge English Language Assessment (CELA) su međunarodni ispiti koje priznaju brojne škole, sveučilišta i poslodavci iz privatnog i javnog sektora u svim zemljama engleskoga govornog područja.

Naša škola priznata je kao centar izvrsnosti čiji su polaznici vrlo uspješni u polaganju ovih ispita.

Pohađanjem pripremnih tečajeva u školi Linguae možete se uspješno pripremiti za CELA ispite koji će biti jamstvo Vašega znanja, bez obzira na to želite li studirati u inozemstvu, tražite li posao u renomiranoj tvrtki ili jednostavno trebate potvrdu o svojem znanju engleskog jezika.

Cijena

– Pripreme za međunarodno priznate ispite FCE, CAE, CPE – 50 školskih sati, 2.850 kn, plativo u obrocima.
­- Testiranje – 100 kn. Ukoliko kandidat upiše tečaj školarina se umanjuje za taj iznos.


Pripreme za polaganje IELTS ispita

IELTS (International English Language Testing System) je najpopularniji ispit iz engleskog na svijetu. Polaže ga skoro tri milijuna kandidata godišnje.

IELTS otvara vrata – može vam pomoći da živite, studirate i radite širom svijeta. IELTS ispite priznaje preko 10,000 organizacija u 140 zemalja – razne vladine ustanove, ustanove koje se bave zapošljavanjem te akademska tijela.

U školi Linguae nudimo pripreme za polaganje IELTS ispita za manje grupe (do šest polaznika).

Cijena

– ­Grupne pripreme za IELTS – 20 sati, 2.500 kn, plativo u obrocima.
­- Testiranje – 100 kn. Ukoliko kandidat upiše tečaj školarina se umanjuje za taj iznos.

Individualne pripreme za polaganje IELTS ispita (Tailor-made brzi pripremni tečaj) prilagođene su osobnim potrebama svakog pojedinog kandidata.

Cijena

­- Individualne pripreme za IELTS – 1.500 kn.


Pripreme za polaganje stručnog ispita za nastavnike

Teaching Knowledge Test (TKT) testira vještine koje su vam potrebne kako biste uspješno poučavali engleski jezik. Pogodan je za nastavnike svih dobi i sposobnosti. Raspoloživi su različiti moduli testa.

TKT ispit daje međunarodno priznatu kvalifikaciju koja dokazuje sposobnosti u poučavanju jezika. Kvalifikacija je prikladna kako za nastavnike početnike koji žele izgraditi svoje samopouzdanje i vještine, tako i za iskusne nastavnike koji se žele specijalizirati u nekom području ili po prvi puta počinju poučavati engleski jezik.

Cijena

– ­Grupne pripreme za TKT – 20 sati, 2.000 kn, plativo u obrocima.


Potvrde o znanju engleskog jezika

Linguae testira i izdaje potvrde o razini znanja engleskog jezika prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (The Common European Framework of Reference – CEFR).

Testiranja su namijenjena pojedincima i poduzećima radi utvrđivanja znanja i korištenja jezika, a provode se individualno ili grupno.

Testiranje općeg jezika obuhvaća certificirani online ispit kojim se provjerava poznavanje jezičnih struktura i vokabulara od najjednostavnijih do vrlo naprednih. Nakon pismenog ispita slijedi test slušanja s razumijevanjem i usmeni ispit s certificiranim ispitivačem. Ukupno vrijeme testiranja je 90 minuta.

Testiranjem znanja općeg jezika stječe se potvrda s nomenklaturom u skladu s Europskim referentnim okvirom za jezike.

Potvrda se koristi pri zapošljavanju ili dobivanju specijalizacije.

Cijena

– ­­Polaganje ispita – 480 kn.