Međunarodni ispiti

Cambridge English Language Assessment (CELA) su međunarodni ispiti koje priznaju brojne škole, sveučilišta i poslodavci iz privatnog i javnog sektora u svim zemljama engleskoga govornog područja.

Naša škola priznata je kao centar izvrsnosti čiji su polaznici vrlo uspješni u polaganju ovih ispita.

Pohađanjem pripremnih tečajeva u školi Linguae možete se uspješno pripremiti za CELA ispite koji će biti jamstvo Vašega znanja, bez obzira na to želite li studirati u inozemstvu, tražite li posao u renomiranoj tvrtki ili jednostavno trebate potvrdu o svojem znanju engleskog jezika.

Cambridge English Qualifications ispiti za najmlađe, YLE, dostupni su na tri jezične razine: Starters, Movers, Flyers. Ovi ispiti potiču djecu na učenje prateći njihov napredak.

Cijena

Pripreme za međunarodno priznate ispite PET, FCE, CAE
25 školskih sati, 2.500 kn (331,81 EUR), plativo u obrocima.

Pripreme za međunarodno priznati ispit CPE + opći engleski
50 školskih sati, cijena 3.200 kn (424,71 EUR), plativo u obrocima.

Testiranje
200 kn (26,54 EUR). Upisom na tečaj školarina se umanjuje za iznos testiranja.


Pripreme za polaganje IELTS ispita

IELTS (International English Language Testing System) je najpopularniji ispit iz engleskog na svijetu. Polaže ga skoro tri milijuna kandidata godišnje.

IELTS otvara vrata – može vam pomoći da živite, studirate i radite širom svijeta. IELTS ispite priznaje preko 10,000 organizacija u 140 zemalja – razne vladine ustanove, ustanove koje se bave zapošljavanjem te akademska tijela.

U školi Linguae nudimo pripreme za polaganje IELTS ispita za manje grupe (do šest polaznika).

Cijena

Grupne pripreme za IELTS
20 sati, 2.750 kn (364,99 EUR), plativo u obrocima.

Testiranje
200 kn (26,54 EUR). Upisom na tečaj školarina se umanjuje za iznos testiranja.

Individualne pripreme za polaganje IELTS ispita (tzv. Tailor-made brzi pripremni tečaj) prilagođene su osobnim potrebama svakog pojedinog kandidata.

Cijena

Individualne pripreme za IELTS
1.700 kn (225,63 EUR).


Pripreme za polaganje stručnog ispita za nastavnike

Teaching Knowledge Test (TKT) testira vještine koje su vam potrebne kako biste uspješno poučavali engleskI jezik. Pogodan je za nastavnike svih dobi i sposobnosti. Raspoloživi su različiti moduli testa.

TKT ispit daje međunarodno priznatu kvalifikaciju koja dokazuje sposobnosti u poučavanju jezika. Kvalifikacija je prikladna kako za nastavnike početnike koji žele izgraditi svoje samopouzdanje i vještine, tako i za iskusne nastavnike koji se žele specijalizirati u nekom području ili po prvi puta počinju poučavati engleski jezik.

Cijena

­Grupne pripreme za TKT
20 sati, 2.500 kn (331,81 EUR), plativo u obrocima.


Potvrde o znanju engleskog jezika

Linguae testira i izdaje potvrde o razini znanja engleskog jezika prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike – The Common European Framework of Reference – CEFR.

Testiranja su namijenjena pojedincima i poduzećima radi utvrđivanja znanja i korištenja jezika, a provode se individualno ili grupno.

Testiranje općeg jezika obuhvaća certificirani online ispit kojim se provjerava poznavanje jezičnih struktura i vokabulara od najjednostavnijih do vrlo naprednih. Nakon pismenog ispita slijedi test slušanja s razumijevanjem i usmeni ispit s certificiranim ispitivačem. Ukupno vrijeme testiranja je 90 minuta.

Testiranjem znanja općeg jezika stječe se potvrda s nomenklaturom u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike.

Potvrda se koristi pri zapošljavanju ili dobivanju specijalizacije.

Cijena

Polaganje ispita
600 kn (79,63 EUR).