Ljetna škola engleskog - Adventure Holiday Rogla 2017

Već godinama Linguae organizira ljetnu školu engleskog za djecu od 8 do 14 godina. Ljetna se škola ove godine organizira od 24. lipnja do 1. srpnja u malom mjestu Gorenje na Rogli.

Program pruža svakodnevnu komunikaciju na engleskom, projektnu nastavu, brojne kreativne aktivnosti, izlete i druženje u prelijepom prirodnom okruženju. Pratnja i briga naših profesora je, naravno, osigurana.

Smještaj

Ljetna Škola engleskog - Aktivnosti

Za djecu je organiziran puni pansion u domu Centra šolskih in obšolskih dejavnosti Slovenije, ispod skijališta Rogla. Sobe s kupaonicom su prilagođene ugodnom boravku učenika. U istom su prostoru i učionice, kao i prostori za zajedničko druženje, a u neposrednoj su blizini i sportski tereni.

 

 

Aktivnosti

live history Celje

U domu i okolici postoje brojne mogućnosti za sportske aktivnosti, kao što su planinarenje u obližnjim brdima i planinama, bicikliranje, kupanje - wellness, odbojka, košarka, nogomet, badminton, stolni tenis...

U poslijepodnevnim satima organiziramo kreativne radionice, Magic Musical, a za navečer su planirane večernje zabave i ples.

Neki od potencijalnih izleta su:

Linguae Novosti

 

UPISI U TEČAJEVE ZA ODRASLE U TIJEKU!

Informacije i prijave na 099.431.9460

 

Provjerite svoje znanje!

Niste sigurni na kojoj je razini Vaše znanje engleskog jezika?

Ovaj će Vam test pokazati koji je ispit najbolji za Vas.